Smooth web

Clint.be

Inhoud syndiceren
Bijgewerkt: 58 min 32 sec geleden

Gentse politieman viert uitbundig mee met Turkse supporters (video)

1 uur 34 min geleden

Vorige zondagavond kleurde niet alleen de Gentse binnenstad blauw vanwege het grote kampioenenfeest van AA Gent maar ook geel en rood, want ook de Turken hadden reden om te vieren en deze flik zal het geweten hebben. thumbnail: 

lees verder

Twitter in de ban van een Mexicaanse demon (video)

2 uur 1 min geleden

#charliecharliechallenge is een griezelige hype op dit moment die nog effectiever blijkt te zijn dan het het eeuwenoude Ouijabord. thumbnail: 

lees verder

Brusselse flik gaat uit de bol (video)

di, 26/05/2015 - 20:31

De Brusselse politie blijft ons verbazen. Onlangs was er nog agent Jean-Marie en het filmpje waarin hij zijn indrukwekkende talenkennis etaleert en nu ook deze politieman met een degelijk gevoel voor ritme. thumbnail: 

lees verder

Opa amuseert zich rot met deze getunede pistolen (video)

di, 26/05/2015 - 18:03

De Colt M1911 is een klassieker onder de handvuurwapens. Dit prachtig stuk komt uit de klassefabriek 'Browning Arms Company', die ook tijdens WO II behoorlijk wat werk had. thumbnail: 

lees verder

Vrouw met boerka mag niet shoppen omdat handen zichtbaar zijn (video)

di, 26/05/2015 - 16:38

Als vrouw moet je in deze wereld echt geluk hebben met het land waarin je geboren wordt. Als het landen zijn zoals Saoedi-Arabië dan kan je sexy flaneren in de zomer wel vergeten...dat is elke zomer van je leven welteverstaan. thumbnail: 

lees verder

Strippende meidengroep schaamt zich totaal niet voor kilootje meer (video)

di, 26/05/2015 - 15:53

Net zoals een mannelijke levensgenieter al wel eens een bierbuikje produceert, hebben ook vrouwen wel eens last van een vetrolletje meer of minder. Deze dansende dames laten dat probleem(pje) alvast niet aan hun hart komen. thumbnail: 

lees verder

Presentators gaan live van hun stokje na het eten van een chili peper (video)

di, 26/05/2015 - 15:10

Hoeveel punten deze chili scoort op de schaal van Scoville weten we niet. Daarvoor is ons Deens net niet goed genoeg, maar gelukkig is de taal van het afzien internationaal. thumbnail: 

lees verder

Britse wielrenner doet een stevige smak tijdens deze Belgische kermiskoers (video)

di, 26/05/2015 - 14:22

En dat seconden nadat hij de andere wielrenners van het peleton waarschuwde voor de vele barsten en gaten in het wegdek. Oh de ironie. thumbnail: 

lees verder

10.000 Euro voor seks met je vriendin. Deal? (video)

di, 26/05/2015 - 13:27

Stel: een willekeurige kerel wil zo graag eens een toertje doen met je vriendin dat hij er 10.000 euro voor over heeft. Zou je haar meegeven of niet? Beetje vreemd voorstel, maar toch deed onderstaande kerel de test... thumbnail: 

lees verder

Anthony Kumpen betrokken bij deze loeiharde crash (video)

di, 26/05/2015 - 12:51

De Nascar Whelen Euro Series op de Raceway Venray (Limburg) zal Anthony Kumpen nog even bijblijven. De man en tevens partner van Griet Vanhees raakte betrokken bij een zware crash. thumbnail: 

lees verder

Deze 10 klassiekers brachten afgelopen weekend samen meer dan 20 miljoen euro op (fotospecial)

di, 26/05/2015 - 12:40

Naar jaarlijkse gewoonte vond er ook dit jaar aan het Italiaanse Comomeer de 'Concorso d'Eleganza Villa d'Este plaats: een evenement waar zeldzame klassiekers worden bewonderd, maar ook geveild. Hier vindt u een overzicht van de duurste vierwielers.

thumbnail: 

lees verder

Blijft deze rondborstige dame met secondelijm aan 't plafond plakken? (video)

di, 26/05/2015 - 12:35

Goeie vraag, en we hopen van wel, want vier meter lager lonkt een genadeloze, betonnen vloer. thumbnail: 

lees verder

Ex-Miss België Ellen Petri in pikante seksscène (video)

di, 26/05/2015 - 10:24

Leuke scène gisteren in de serie ‘Spitsbroers’, waarin Ellen Petri de rol vertolkt van een wulpse Miss België. Zonder twijfel trekt ze haar kleren uit en vermassacreert ze de binnenmuren van het huis van hoofdrolspeler Dennis Moerman. thumbnail: 

lees verder

Eva Pauwels: “Mijn ruitenwasser is een geil stuk”

di, 26/05/2015 - 09:46

En den Haldis, die heeft alle gaatjes in haar nieuwe loft geboord. Behalve het hare. Dat zegt Eva zelf.

thumbnail: 

lees verder

Hollandse radiozender doet flauwe poging om Studio Brussel belachelijk te maken (video)

ma, 25/05/2015 - 21:28

Deze radio-dj uit Nederland kon er precies niet mee lachen dat Gunter D vorige week het Nederlands Koningshuis belde om hun te tarten met de uitschakeling van Trijntje Oosterhuis op het Eurovisiesongfestival. thumbnail: 

lees verder

Pool helpt eigen motor om zeep (video)

ma, 25/05/2015 - 20:34

Met de vlam in de pijp scheur ik door de Brennerpas...richting de schroothoop blijkbaar. thumbnail: 

lees verder

Moeder der derby's maakt reputatie waar: tifo, steekwonden en hooligans

ma, 25/05/2015 - 18:44

Bij ons mag het dan gedaan zijn met achter een bal aan te hollen, in het buitenland wordt er nog gespeeld. En vandaag zijn de ogen gericht op de moeder aller derby's tussen Lazio en AS Roma.  thumbnail: 

lees verder

Ex-miss geeft België's bekendste ballen een beurt (foto)

ma, 25/05/2015 - 17:53

Hoe de reputatie van onze Belgische mannen in het buitenland precies is, daar durven we ons niet over uit te spreken, maar één ding is zeker: als de Belgische mannen over even grote cojones beschikken als hun nationale symbool, dan zit het met die reputatie wel snor. thumbnail: 

lees verder

Website voor singles promoot ongegeneerd 'neuknegers'

ma, 25/05/2015 - 17:31

Tuurlijk kennen we allemaal de verhalen van oude mannen die besluiten de lusten nog eens bot te vieren door een reisje naar de Pattaya's van deze wereld. Maar het omgekeerde bestaat ook: seksvakanties voor vrouwen. Een Nederlandse website heeft er zelfs een artikel aan gewijd met praktische tips. thumbnail: 

lees verder

Vlaamse choreografe bedreigd wegens bizarre dansvoorstelling

ma, 25/05/2015 - 14:19

Mensen die gepland hadden om naar ‘Q61 Cemetery’ van Ann Van den Broek te gaan kijken, schrappen dat item best uit hun agenda. De dansvoorstelling werd immers geannuleerd omdat er serieuze bedreigingen geuit werden aan het adres van het Karavaan Festival. De bedreigers van dienst kunnen namelijk niet om met het feit dat de voorstelling plaatsvindt op een kerkhof... thumbnail: 

lees verder

© 2008 Smoothweb :