Smooth web

Clint.be

Inhoud syndiceren
Bijgewerkt: 44 min 55 sec geleden

Hilarisch! Kempense bouwvakker verovert het internet met zijn danslessen! (Video)

7 uur 49 min geleden

Wordt deze bouwvakker uit Berlaar een internetfenomeen? Hij steelt in ieder geval de show met zijn online-danslessen! 
thumbnail: 

lees verder

Is dit de moordenaar van James Foley?

8 uur 58 min geleden

Terwijl de Britse geheime diensten momenteel uitzoeken wie 'John' is, de beul die oorlogsjournalist James Foley brutaal onthoofdde, heeft een Vlaming ook niet stilgezeten. Hij ging zelf op zoek naar de brutale moordenaar. thumbnail: 

lees verder

Tank verplettert BMW 7 (video's)

9 uur 5 min geleden

Dan Bilzerian werd stinkend rijk met poker. Nu is hij altijd omringd door vrouwen, wapens en een hoop geld. Heerlijk. Maar wat als je tussen het coke snuiven door ineens een existentiële crisis voelt opborrelen? Als je je vragen begint te stellen bij je decadente, zinloze bestaan?
thumbnail: 

lees verder

Overheerlijke bikinibabes spuiten elkaar onder op Neonsplash (video)

9 uur 16 min geleden

Feest. Daar in Hasselt. En iedereen zo vuil als een misbruikte verfpot. Komt omdat sexy danseresjes zich de hele avond lang amuseerden met verfspuiten. In hun bikini. Leuk dus! thumbnail: 

lees verder

Flitsende flikken worden meesterlijk op hun plaats gezet (video)

10 uur 2 min geleden

In Glasgow, Schotland, zijn twee agenten op heerlijke wijze op hun plaats gezet. En het enige wat daarvoor nodig was, zijn enkele snuggere burgers, gewapend met een smartphone. thumbnail: 

lees verder

Verdien geld aan de wederopstanding van Racing Genk!

10 uur 49 min geleden

Vanavond openen Racing Genk en AA Gent de vijfde speeldag in de Jupiler Pro League. Het wordt een strijd tussen twee ploegen die voluit voor Play Off-1 gaan en alles op alles zullen zetten om hun concurrent uit te schakelen. Wat kunnen we vanavond verwachten? thumbnail: 

lees verder

Vlaamse duikt op in lijst 'De allerdomste gezichtstattoo's' (fotogalerij)

11 uur 12 min geleden

We mogen weeral content zijn: naast onze voetballers die de hele wereld lijken te veroveren, hebben we nog andere landgenoten die België op de kaart zetten. Zoals Kimberley Vlaeminck, het sterrenmeisje. 

thumbnail: 

lees verder

Behaloos topmodel kopt emmer ijskoud water (video)

11 uur 35 min geleden

Stilaan beginnen die 'ice bucket challenge' filmpjes onze oren uit te komen, maar eentje met een Victoria's Secretmodel met enkel een wit shirtje om het lijf kan ons nog wel bekoren...

thumbnail: 

lees verder

Veteraan maakt in open brief brandhout van IS-terroristen

11 uur 35 min geleden

In de nasleep van de gruwelijke onthoofding van de Amerikaanse journalist James Foley, zit er bij velen de schrik voor IS goed in. Maar waarom? thumbnail: 

lees verder

Genezen van Ebola, maar toch een slag van de molen gehad (video)

12 uur 8 min geleden

Arts Kent Brantly lijkt genezen van het Ebolavirus. Zijn genezing betekent een historische mijlpaal in de onderdrukking van het dodelijke virus. In zijn speech wekte hij echter de indruk dat er nog heel wat kosten zijn aan de arts.

thumbnail: 

lees verder

Haatbaard Belkacem mag zijn trouwjurk nog even in de kast laten hangen

12 uur 10 min geleden

Het wordt Fouad Belkacem, die zichzelf toen hij nog vrij was liever Abu Imran liet noemen, redelijk warm onder de shariavoeten en daarom moet hij zo snel mogelijk trouwen. Hij mag echter niet...

thumbnail: 

lees verder

Feesten in Shanghai doe je zo!

12 uur 47 min geleden

De elite van China gaat tegenwoordig feesten in Shanghai. En hoe, liters champagne en duizenden dollars passeren de revue. Zien en vooral gezien worden: dat is de boodschap.

thumbnail: 

lees verder

Gruwelijke reputatie IS brengt het Westen in nauwe schoentjes

14 uur 24 min geleden

De Amerikaanse minister van Defensie Chuck Hagel is van mening dat de Islamitische Staat (IS) een gigantische bedreiging vormt voor het Westen. Hun moordlustigheid mag absoluut niet onderschat worden. thumbnail: 

lees verder

Hoerenbezoek van Lesley-Ann Poppe's man loopt nu toch nog slecht af

15 uur 3 min geleden

Afgelopen zomer besloot Benjamin, de echtgenoot van LA Poppe, om voor tachtig euro een ritje op een ander te gaan maken. Nu krijgt hij daarvoor een gepeperde rekening gepresenteerd.

thumbnail: 

lees verder

Brave huisvrouwen belanden in de criminaliteit (video)

do, 21/08/2014 - 21:09

Sommige vrouwen hou je beter aan de ketting. Zeker tijdens de menopauze. Loslopend wild is nu eenmaal gevaarlijk. Voor je het weet trekken ze op rooftocht... 
thumbnail: 

lees verder

Geen mirakel voor kleine Noah

do, 21/08/2014 - 17:56

Het was afgelopen weken bang afwachten voor familieleden en naasten, maar uiteindelijk is de vierjarige Noah uit Voeren overleden. thumbnail: 

lees verder

Uitdagend: wet T-shirt voor Noa Neal en Joke van de Velde in bikini (video's)

do, 21/08/2014 - 13:45

't Is gebeurd! Gisteren konden we jullie nog met veel blijdschap melden dat mogelijks Noa Neal, Joke van de Velde en Lesley-Ann Poppe zouden meedoen aan de Ice Bucket Challenge. thumbnail: 

lees verder

Zatte Genk-speler vliegt 't gevang in na geflipte avond

do, 21/08/2014 - 12:51

Stel u voor. Je moet werken op zaterdag. Dan ga je 's avonds toch zeker een pintje pakken met wat collega's of vrienden zeker? thumbnail: 

lees verder

Kaat Bollen: “Alle dagen seks is te moeilijk voor mannen”

do, 21/08/2014 - 12:36

Kaat Bollen werkte mee aan een nieuw tv-programma in Nederland: 'Alle dagen seks'. Alleen was het blijkbaar voor de mannelijke kandidaten moeilijk vol te houden...

thumbnail: 

lees verder

BBC zendt VTM-reeks "Cordon" uit

do, 21/08/2014 - 12:17

De Britse tv-kijkers kunnen binnenkort opnieuw op BBC Four terecht voor een Vlaamse fictiereeks. De Britse zender gaat immers "Cordon" programmeren, de serie over de uitbraak van een uiterst dodelijk virus in Antwerpen die bij ons op VTM te zien was. Dat hebben de BBC en VTM bekendgemaakt, zo laat het Vlaams Audiovisueel Fonds (VAF) vandaag weten. thumbnail: 

lees verder

© 2008 Smoothweb :