Smooth web

Clint.be

Inhoud syndiceren
Clint feed
Bijgewerkt: 48 min 40 sec geleden

Dolle Dinsdag: Raketten op Australian Open

di, 26/01/2016 - 11:00
Het nieuwe tennisseizoen is op gang geklopt en er zitten weer schoon raketten bij.

En met raket bedoelen we niet direct dat instrument waarmee je op onze ballen klopt...Hoewel?

Gezien onze redactie bestaat uit een aantal binken die wel weten hoe ze met een racket of raket moeten omgaan zijn we volop aan het broeden op het idee van een eigen Grand Clint Open. Of dit nu een single, dubbel of dubbel gemengd gaat worden, daar zijn we nog niet geheel uit. Waar we echter wel uit zijn is dat onze tegenstreefster en of medestandsters minstens van het uiterlijk ravissante kaliber moeten zijn als diegene die nu in het zomerse Melbourne de eerste opslag hebben gegeven van een nieuw tennisseizoen.

Met namen als Maria Sharapova, Eugenie Bouchard, Caroline Wozniacki, Ana Ivanovic of Maria Kirilenko leggen we de lat van onze eerste Grand Clint Open erg hoog. We laten je op tijd weten waar en wanneer de eerste tickets beschikbaar zijn. Voorlopig moeten jullie het even doen met een paar foto's van de ook wel lekkere generatie tennisbloemmetjes die op dit moment de tennisbanen opfleuren. Gelukkig voor ons allen is de generatie van dinosaurussen als Martina Navratilova, Amélie Mauresmo, Lyndsay Davenport en Justine Henin uitgestorven. Game, Set and Match! (JA)

Bron foto's: Instagram, Pinterst en Twitter

Main image: Images: 
Tags: dolle dinsdagAustralian OpenMaria SharapovaEugenie BouchardCaroline WozniackiAna IvanovicExclusive: 0Category: BabesWTF: in feed: jaSWF of NSFW: Safe for Work

Happy Birthday Astrid Bryan

ma, 25/01/2016 - 10:49
Ze blaast vandaag 33 kaarsjes uit en daar drinken we samen een pintje op.

Astrid Bryan is onderweg naar België. Volgens haar laatste posts op sociale media is deze televisiepersoonlijkheid duidelijk van zin haar verjaardag niet in het warme Los Angeles maar bij haar familie in het koude en regenachtige België te vieren.

Ondanks haar 33 jaar ziet het voormalig model van Armani, Gucci en Ralph Lauren er nog steeds stralend en strak uit. Ze pakt dan ook meer dan terecht graag uit met haar bikiniproof figuur.

De Clint-redactie stuurt alvast drie dikke kussen haar richting uit en steekt ze bij wijze van verjaardagscadeautje in een leuke fotogalerij. "Like" and "Share" als je ze ook proficiat wenst. We zullen haar dan al onze Clint-gelukwensen persoonlijk bezorgen. Santé! (JA)

Bron foto's: Instagram

Main image: Images: 


Exclusive: 0Category: EntertainmentWTF: in feed: jaSWF of NSFW: Safe for Work

Dolle Dinsdag: Clint dolt op het autosalon

di, 19/01/2016 - 08:00
Van flitsende bolides tot uitgelaten dansende jongedames.

We wilden met onze eigen ogen wel eens zien of het de moeite was.

Vorige week kregen we al snel de eerste babes van het autosalon ingestuurd. We konden het toen uiteraard niet laten deze al voor jullie te brengen. Op basis van de eerste beelden konden we er toch niet omheen. De laatste jaren is het autosalon echter een heel stuk soberder geworden nadat toenmalig minister Joëlle Milquet oordeelde dat vrouwen teveel als objecten werden ingezet.

Op onze laatste redactievergadering uitten we de hoop dat er misschien wel meer mooie meiden moesten rondhuppelen en dat het autosalon helemaal niet zo sober is dan mevrouw 'NON' graag zou willen. Met gezonde jongensachtige naïviteit trokken we met de camera in aanslag dus richting Brussels Expo op zoek naar het betere carrosseriewerk.

Of we nu naïef waren of gelijk hadden laten we aan jullie over. In ieder geval hebben we ons beestig geamuseerd. Kleine merken als Smart, Suzuki en Kia pronkten met de mooiste meiden terwijl de grote merken uitpakten met de meest exclusieve dure wagens. Topmoment voor ons waren de heerlijk uitbundige Suzuki-girls die speciaal voor ons een dansje wilden doen. Om de nadruk te leggen op het betere heupwerk, maakten we er alvast een heerlijke slowmotion video van. Van blitse sportwagens tot verleidelijk dansende ravissante jongedames, ons inziens zijn er veel slechtere dingen om een dag mee door te brengen, nietwaar? (JA)

Bron foto's: Clint

Main image: Images: 

Tags: dolle dinsdagautosalon babesExclusive: 0Category: BabesWTF: in feed: jaSWF of NSFW: Safe for Work
© 2008 Smoothweb :