Smooth web

Clint.be

Inhoud syndiceren
Bijgewerkt: 23 min 42 sec geleden

Nu bewezen: vogelen is goed tegen de stress (video)

52 min 23 sec geleden

De werkweek is alweer half voorbij, maar toch verlang je al smachtend naar het weekeinde. Bij die gedachte is het glas niet halfvol, maar wel half leeg en loop je al stilaan op de tippen van je tenen. Welaan, dan is er nu dé oplossing gevonden: vogelen tegen de stress. thumbnail: 

lees verder

Zonnige groetjes uit 't Cordon! (postkaarten)

1 uur 18 min geleden
Stel u voor, u zit net als duizenden mensen in de vtm-serie 'Cordon' opgesloten in een afgesloten stuk stad. En al uw vrienden en kennissen zitten aan de andere kant van de containers. Ramp o ramp want hoe kan u nu in godsnaam laten weten hoe het nu juist zit met de sfeer en gezelligheid? thumbnail: 

lees verder

Mijn Pop-Uprestaurant: Maël steekt bijna d'r keuken in de fik (video)

1 uur 32 min geleden

Echt waar: bij 'WOLF' in Gent was het dinsdagavond ei zo na niet meer de voedingsinspectie die moest langskomen, maar wel de brandweer.

thumbnail: 

lees verder

Sp.a verspreidt audiobestand voor... doven

1 uur 55 min geleden

Mensen die doof zijn, horen niets en mensen die blind zijn, kunnen niet lezen. Dat is algemeen geweten, maar bij de sp.a is daar blijkbaar enige verwarring over. thumbnail: 

lees verder

Zatte grieten worden uit winkel gesleept (video)

2 uur 3 min geleden
Vrouwen blijven vrouwen en zelfs wanneer ze ladderzat zijn hebben ze nog steeds de drang om te gaan winkelen... Alleen blijkt alcohol en shoppen geen al te goede combinatie. thumbnail: 

lees verder

Syrische strijders tonen trots hun jongste gijzelaar

2 uur 35 min geleden

De droevige ellende in Syrië blijft maar aanhouden. Er is nu online een foto opgedoken van een doodsbang peutertje dat op haar knieën gedwongen wordt onder 3 geweerlopen. Deze foto zou afkomstig zijn van de rebellengroep Free Syrian Army met als bijschrift 'Onze jongste gijzelaar vanuit het vijandige Kessab.'

thumbnail: 

lees verder

Zo komen Oostblokkers Ferrari's stelen in luttele seconden (video)

3 uur 43 min geleden

Tachtig seconden, meer hadden de vinnige sujetten niet nodig om weg te scheuren met de Italiaanse klassieker.

thumbnail: 

lees verder

Meest geschifte piercing die je ooit zal zien (foto)

4 uur 43 min geleden

Stretchen is een vorm van piercing wanneer je een bestaande piercing uitrekt tot een groter gat. Meestal gebeurt dit in de oorlellen, maar het kan ook bij piercings op andere plaatsen, zoals een neuspiercing of labret. Een veilige maat om tot te stretchen is 6 millimeter, dan kan de piercing gewoon terug groeien en zie je er later niets meer van. Of dit hier ook het geval zal zijn, betwijfelen we.

thumbnail: 

lees verder

Gamelicious LXXI

5 uur 9 min geleden

Rode, roze, bruine, blonde, zwarte of blauwe haren: iedereen is welkom in Gamelicious. Enige voorwaarde is je te kunnen voordoen als een rasechte gamebabe door je te verkleden in (een van) je favoriete personages. Dat kan deze verzameling alweer als de beste, zo herkennen we onder andere Misty, Ariel en Lara Croft.

thumbnail: 

Al de f-woorden uit 'The Wolf of Wall Street' verzameld (video)

5 uur 12 min geleden

Het is nog een maand wachten tot 'The Wolf of Wall Street' officieel op DVD/Blu-ray uit is. In de tussentijd kan je even verder met dit youtube filmpje dat alle f-woorden bundelt in één video. Maar misschien toch net anders dan je had verwacht.

thumbnail: 

lees verder

Hete poes lust wel enkele Indiërs (video)

di, 22/04/2014 - 18:53

Een heetgeblakerde poes mag je niet in het nauw drijven. Wanneer je namelijk denkt dat die poes zich in alle rust aan je gaat overgeven, kan ze weleens raar uit de hoek komen. Zo ook in deze video.

thumbnail: 

lees verder

Gluur eens binnen in een cheerleader-kleedkamer (video)

di, 22/04/2014 - 17:58

IJshockey werd zopas nóg interessanter dan we al dachten. Waarom? Omdat er nondemille sexy cheerleaders het mooie weer maken! thumbnail: 

lees verder

CD&V beïnvloedt bewust GVA-peiling, lees hier de email

di, 22/04/2014 - 17:23

De verkiezingskoorts loopt bij verschillende partijen op tot ongezond hoge temperaturen. De partijsoldaten van de verschillende partijen worden in stelling gebracht en wanneer er een peiling verschijnt op een openbaar medium, worden de soldaatjes ingezet. Al durft het daar weleens mislopen.

thumbnail: 

lees verder

Spider-man fan bouwt zijn eigen webschieter (video)

di, 22/04/2014 - 16:34

Nerds zijn er in verschillende soorten en maten. De Duitser Patrick Priebe kun je wel degelijk klasseren onder de categorie coole nerds, want de man heeft op zijn dooie eentje een levensechte functionele webschieter nagebouwd ter gelegenheid van de nieuwe Amazing Spider-man film. thumbnail: 

lees verder

Daar zijn de borsten van Femen weer (video)

di, 22/04/2014 - 16:17

Het was alweer even geleden dat we de borsten mochten aanschouwen van de meisjes van Femen. Vandaag doken ze echter opnieuw op in Parijs en we hebben er bewegende beelden van. thumbnail: 

lees verder

'Madame Non' Joëlle Milquet gespot in seksshop (foto)

di, 22/04/2014 - 15:24

Voor Vlamingen is ze vooral bekend als 'Madame Non', Joëlle Milquet. De dame die de Vlaamse eisen tijdens de regeringsvorming bijna persoonlijk in een lichaamsholte van Yves Leterme katapulteerde, komt op voor de katholieke CDH. Maar of ze zelf daarom zo preuts is? Dat blijkt niet het geval. 

thumbnail: 

lees verder

Craig David op verlanglijstje Hanne Troonbeeckx

di, 22/04/2014 - 14:40

Hanne Troonbeeckx is alweer even vrijgezel, maar daar wil ze blijkbaar verandering in brengen. Aan Griet Vanhees liet ze alvast weten dat Craig David zijn push-ups eens mag komen trainen bij haar thuis. thumbnail: 

lees verder

Gigantische reünie Vlaamse politici loopt uit de hand

di, 22/04/2014 - 14:08

Komaan, paparazzi, ’t is de moment! thumbnail: 

lees verder

Bezopen cafémakkers botsen op elkaar na afscheid

di, 22/04/2014 - 13:43

Samen uit, samen thuis. Maar voor twee vrienden uit Sint-Niklaas liep dat tweede deel niet helemaal zoals gepland. Na een overdosis bier kropen ze apart in hun voertuig en vlamden ze even later op elkaar...

thumbnail: 

lees verder

Jejoen de Syrië-kapoen krijgt de Porsche niet deftig geparkeerd (foto)

di, 22/04/2014 - 13:09

Desondanks het feit dat hij het eigenlijk niet meer mag, hangt Jejoen toch graag de grote Mohammed uit en houdt hij zich nog op met extreem baardgespuis.

thumbnail: 

lees verder

© 2008 Smoothweb :