Smooth web

Clint.be

Inhoud syndiceren
Bijgewerkt: 54 min 43 sec geleden

Belgische vrouwen op één na brutaalst achter stuur

7 uur 57 min geleden

’t Is bewezen: Belgische dames zijn extreem brutaal achter het stuur. Slechts één Europese nationaliteit zet vaker haar klep open als hen iets niet aanstaat in het verkeer. U mag één keer ‘raten’...

thumbnail: 

lees verder

Rijpe dertiger maakt 4 wereldgoals in 2 wedstrijden (video)

10 uur 33 min geleden

Wie dacht dat enkel de Messi's van deze wereld het mirakel in hun voetbalschoenen hebben, kent Carlos Lobaton nog niet... thumbnail: 

lees verder

Bronstige dame kan zich niet inhouden op het strand (video)

11 uur 9 min geleden

Tja, als de nood het hoogst is... thumbnail: 

lees verder

Heerlijke actrice trakteert haar volgers op naakt verjaardagscadeau (foto)

11 uur 11 min geleden

In de jaren negentig was de reeks 'Buffy The Vampire Slayer' behoorlijk populair, niet in het minst vanwege de niet onaardige actrices die er in meededen. Onder hen Charisma Carpenter, die later nog voor Playboy poseerde. Maar ondertussen zijn we twintig jaar verder... Charisma is het daar niet mee eens, want ze is nog steeds behoorlijk trots op haar lichaam. Voor haar 44ste verjaardag smeet ze een naaktfoto van zichzelf online. 

thumbnail: 

lees verder

Martine Jonckheere speelt haar veel te dure auto kwijt

11 uur 33 min geleden

De Familie-actrice en haar echtgenoot dachten zelfs nog dat er een grapjurk met een verborgen camera in het spel was, maar het bleek hun eigen stomme schuld.

thumbnail: 

lees verder

Achter de schermen bij de training van privé-legers (video)

11 uur 35 min geleden

De mannen van Vice hebben een boeiende reportage online gesmeten. Ze zijn eens op bezoek gegaan bij de mannen van privé-legers... thumbnail: 

lees verder

Thibaut Courtois bedriegt er op los met blonde bimbo (foto)

11 uur 37 min geleden

Onze goalie doet het absoluut niet slecht op het veld, integendeel. Maar blijkt nu dat ie buiten de werkuren ook best wel stevig presteert, al is dat niet altijd met zijn Spaanse vriendin...

thumbnail: 

lees verder

Andrej Pejic wordt definitief Andreja (foto)

12 uur 7 min geleden

Ontmoet Andreja Pejic, tot voor kort beter bekend als het mannelijk model Andrej Pejic. Deze Australische Bosniër kiest ervoor om volledig van geslacht te veranderen.

thumbnail: 

lees verder

Flikkerende flikken zijn een gevaar voor 't verkeer

12 uur 17 min geleden

Je kent het wel... Op een donkere avond rij je rustig naar 't volgende feestje, zie je in de verte op de snelweg een lichtfeest dat het geen naam heeft... thumbnail: 

lees verder

Dit krijg je als echte mensen elkaar uitkleden! (video)

12 uur 28 min geleden

Iedereen kent ondertussen de ‘Undress Me’-video wel. Wat krijg je echter als echte mensen zoals jou en mij een totale vreemde moeten uitkleden? thumbnail: 

lees verder

Dieven beroven restaurant... in hun blootje (video)

12 uur 29 min geleden

In Florida heeft de politie beelden vrijgegeven van de beveiligingscamera's in een hamburgerrestaurant. De reden: drie mannen deden er een inbraak. De buit bedroeg zo'n 60 hamburgers. Pikant detail: ze deden de inbraak naakt.  thumbnail: 

lees verder

Hollandse Syriëstrijder poseert met zeven afgehakte hoofden (foto)

13 uur 3 min geleden

Iedereen dacht dat hij ondertussen al met zijn roestige knoken onder de zoden lag te verkommeren, maar neen, Abu Abdulrahman al-Iraqi - typische naam voor een volbloed Hollander - leeft nog steeds en doet tegenwoordig fotoshoots voor de hoofdhakkersbrigade van ISIS. Met zeven buitgemaakte hoofden. 

thumbnail: 

lees verder

Afrojack: "Ik ben niet de papa van Anouks kindje!"

14 uur 8 min geleden

En zo zitten ofwel 'welingelichte bronnen' er serieus naast, ofwel neemt de Nederlandse dj een drafje met de waarheid...

thumbnail: 

lees verder

ISIS-krapuul wil vier miljoen meisjes en vrouwen verminken

14 uur 23 min geleden

Nu de stoottroepen van de extreme haatbaardenclub ISIS reeds grotere delen van Irak veroverd hebben, gelden daar nu ook andere regels. Zo mogen vrouwen niet langer plezier beleven aan de geslachtsgemeenschap, die deugd is enkel voor allahminnende mannen weggelegd.

thumbnail: 

lees verder

De nieuwe single van Nicki Minaj krijgt een peperhete cover (foto)

15 uur 23 min geleden

Nicki Minaj heeft een kont waar je nogal moeilijk naast kunt kijken en daar is ze dan ook bijzonder fier op.

thumbnail: 

lees verder

Gesneuvelde Islamitische terrorist heeft nog een laatste verrassing (video)

16 uur 14 min geleden

Een knallende afloop namelijk. En dat knallend, dat mag u gerust letterlijk nemen desondanks ie reeds hartstikke dood is. Gevoelige kijkertjes kunnen dan ook beter niet klikken.

thumbnail: 

lees verder

Dokters vinden seksspeeltje terug in vagina na 10jaar! (Foto)

vr, 25/07/2014 - 00:08

De dokters wisten niet wat ze zagen toen een Schotse vrouw op onderzoek kwam. Ze ontdekten dat de vrouw al 10 jaar met een seksspeeltje in haar vagina rondliep!

thumbnail: 

lees verder

Een vagina kan niet, een tarantula wel (video)

do, 24/07/2014 - 20:22

Alles voor de kunst, maar niet alles is kunst: terwijl een bodypainter internationale lof oogst met zijn naakte dames, verdwijnt een "pussy boat-creator" achter de tralies. De ene wordt bejubeld, de andere bestraft. Kunst, het kan verkeren! thumbnail: 

lees verder

Deze trailer voor Fifty Shades of Grey was te heet voor NBC (video)

do, 24/07/2014 - 19:12

De eerste officiële beelden van ‘Fifty Shades of Grey’ zijn vrijgegeven en de trailer zit er meteen boenk op! NBC durfde niet eens de volledige versie uit te zenden. thumbnail: 

lees verder

Klopjacht in Nederland op dochter Poetin (foto)

do, 24/07/2014 - 17:52

De relatie tussen Nederland en Rusland is om zeep. Logisch, als het ene land zomaar even 198 burgers van het andere land de lucht uit knalt. En dat mag Masha Poetina – dochter van – nu vergelden.

thumbnail: 

lees verder

© 2008 Smoothweb :