Smooth web

Clint.be

Inhoud syndiceren
Clint feed
Bijgewerkt: 20 min 4 sec geleden

Onkunde Belgische Voetbalbond nog maar eens bewezen na klucht in tweede klasse

di, 26/04/2016 - 20:37
Waarschijnlijk weten we in juni wie er mag promoveren naar eerste klasse.

Wie dacht dat op de slotspeeldag in tweede klasse Antwerp - Eupen de sleutelmatch ging zijn om te bepalen wie naar eerste klasse zou promoveren, had duidelijk geen rekening gehouden met de konijnen die de goochelaars van de Belgische Voetbalbond weer uit hun hoed zouden toveren.

Waar het om draait...de Geschillencommissie van de bond heeft White Star Brussel gelijk gegeven in het dossier rond speler Jeffrey Rentmeister. Daardoor krijgt de tweedeklasser twee punten extra en springt het over Antwerp en Eupen naar de leiding. Met andere woorden, als WS Brussel zaterdag Patro Maasmechelen klopt, is het kampioen, hoewel het nog geen licentie voor eerste heeft. WS Brussel was naar de KBVB gestapt omdat Seraing met Jeffrey Rentmeister een niet-speelgerechtigde speler had opgesteld tijdens het 1-1-gelijkspel op, jawel u leest het goed, 31 oktober 2015.

De Geschillencommissie geeft WS Brussel dus gelijk en zet het 1-1-gelijkspel om in een 0-5-overwinning voor WS Brussel. Ook Patro Maasmechelen (1-1 tegen Seraing) en Geel (0-2 tegen Seraing) verdienen extra punten. Dit werd het signaal voor de vurige Antwerp-supporters om in actie te schieten. Sneller dan hun eigen bestuur hadden zij al uitgevogeld dat het bondsreglement stelt dat een ploeg in het betaald voetbal drie keer een forfaitnederlaag toegewezen krijgt, ze over de hele lijn geschrapt moet worden. Indien deze piste waar blijkt te zijn, zou Antwerp 1 extra punt verliezen, WSB 2 en Eupen zelfs 6. Dit zou dan weer betekenen dat Antwerp op dit eigenste ogenblik de titel al mag beginnen vieren.

Tot zover de onkunde en onprofessionaliteit van onze voetbalbond die hopelijk tegen de start van het nieuwe seizoen zal weten wie er in eerste klasse speelt. Vooral op sociale media in het vurige Antwerpen leeft deze 'Coup de théâtre' daar ze voor het eerst in vele jaren uitzicht hadden op een verblijf in eerste klasse. Hun rivalen van Beerschot echter, lachen hun stadsgenoten dan weer uit. Misschien moeten zij op hun beurt een bod doen op het stamnummer van WS Brussel zodat zij in eerste klasse terecht komen? Zoiets belachelijk zou natuurlijk alleen in België kunnen...dit wordt ongetwijfeld vervolgd! (JA)

Main image: Images: Tags: Belgische voetbalbondAntwerpEupenWS Brusselstweede klassetitelstrijdExclusive: 0Category: SportWTF: in feed: jaSWF of NSFW: Safe for Work

Foei! Lesley-Ann Poppe parkeert op plek voor mindervaliden! (Poll)

di, 26/04/2016 - 19:08
En zij heeft een stilzwijgende overeenkomst met de parkeerwachter.

Allemaal kleuren we wel eens buiten de lijntjes en het zou straf zijn dat we nooit eens een keer snel op een plaats parkeren die reglementair niet mag. Maar als het om een plaats voor mindervaliden gaat, spreken we over andere waarden en normen en kan dit bij weinig mensen op veel begrip rekenen. Maar is dit begrip er als het gaat om een zwangere vrouw? Of als het gaat om een bekende zwangere vrouw?

Tot de feiten nu...Lesley-Ann haalde vanmorgen de woede van een aandachtige lezer op de hals nadat ze zich in de ondergrondse parking aan de Nationale Bank in Antwerpen met haar Porsche parkeerde op een mindervalidenplaats dicht bij de uitgang. Clint onderzocht het verhaal en vroeg Miss LA, tevens haar nummerplaat, naar een reactie. 'Ik heb een afspraak met de parkeerwachter dat ik deze plaats mag gebruiken als ik boodschappen doe. Daar ik zwanger ben, hoef ik dan niet te sleuren met mijn boodschappentas als ik van de Louis Delhaize kom. Als die azijnpisser daar een zaak van wilt maken, moet hij weten.'

Wij van Clint zijn, en dat is al gebleken in het verleden, geen moraalridders en wijzen niet direct iemand met de vinger maar we vroegen ons wel af wat de publieke opinie hiervan vindt. Vind je dit een nobele daad van de lieve parkeerwachter om een zwangere vrouw te helpen of spreken we hier van een corrupte parkeerwachter die de regel aan zijn laars lapt ten voordele van een BV? (JA)

Main image: Tags: Lesley-Ann poppefoutparkerenExclusive: 0Category: EntertainmentWTF: in feed: jaSWF of NSFW: Safe for Work
© 2008 Smoothweb :